24radio

Κατηγοριες
Cinema
Κινηματογραφικά Νέα
Οι Ταινίες της Εβδομάδας
Lifestyle
Auto - Moto
Celebrities
Ταξίδια
Media
Εφημερίδες
Ραδιόφωνο
Τηλεόραση
Αθλητικά
Formula 1
Βόλεϊ
Διάφορα
Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο
Στίβος
Στοίχημα
Τέννις
Επικαιρότητα
Ελλάδα
Κόσμος
Παράξενα
Πολιτική
Χρήμα
Μουσική
UK Top 40
US Top 40
Διεθνές Ρεπερτόριο
Ελληνικό Ρεπερτόριο
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Θέατρο
Τεχνολογία
Gadgets
Games
Internet
Κινητά
Υπολογιστές
 
Εισοδοσ
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Add Your Station!
Στατιστικά
Τεχνολογία >> Υπολογιστές
Έγινε και αυτό: ο πρώτος ιός «δούρειος ίππος» για τους υπολογιστές Mac!
Για όσους δεν το γνωρίζουν οι υπολογιστές Mac δεν έχουν το πρόβλημα των Windows (μα όλων των Windows όμως) με τους ιούς (virus), κοινώς δεν έχουν ιούς, με αποτέλεσμα οι χρήστες των Mac να έχουν μια ήρεμη και ασφαλή «ψηφιακή ζωή». Όχι πλέον.

Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι ο Mac ως μηχάνημα (τα τσιπ δηλαδή) που είναι ασφαλής, αλλά το Λειτουργικό Σύστημα (αγγλιστί Operating System - OS) που «φοράει» με την ονομασία Mac OS X. Αυτό είναι που κολλάει ή δεν κολλάει ιούς, ανάλογα το πόσο καλά είναι «γραμμένο» (προγραμματισμένο) από τους κατασκευαστές (εν προκειμένω από την ίδια την Apple). Μέχρι σήμερα οι χρήστες Mac μπορούσαν να ισχυριστούν με χαρακτηριστική άνεση ότι το OS τους ήταν εντελώς οχυρωμένο από ιούς σε σχέση πάντα με τα Windows της Microsoft. Κάπου εδώ όμως -και με την αρωγή της πειρατείας, περισσότερα παρακάτω- ο ισχυρισμός δεν ισχύει, έστω και αν μιλάμε για έναν και μόνο ιό.

Το κακόβουλο προγραμματάκι αυτό, είναι ένας ιός που ανήκει στην κατηγορία των «δούρειων ίππων», ιοί δηλαδή που αυτόνομα δεν κάνουν κάτι κακό, αλλά ανοίγουν εν αγνοία του χρήστη (εξού και δούρειος ίππος) «τρύπες» στο OS, ώστε να εισέλθουν ιοί πραγματικά επιβλαβείς για τον υπολογιστή. Ακόμα χειρότερα οι τρύπες μπορούν να δώσουν πρόσβαση σε ένα άλλο υπολογιστή (πάντα μέσω του Internet), με συνέπειες? σχεδόν άπειρων συνδυασμών, από καταστροφή αρχείων έως και υποκλοπή σημαντικών δεδομένων που μπορεί να έχουμε στο σκληρό δίσκος (ή και δίσκους, αν έχουμε άνω του ενός στον υπολογιστή είτε εσωτερικούς είτε εξωτερικούς). Το όνομα αυτού: OSX.Trojan.iServices.A και βρίσκεται μέσα στην σουίτα προγραμμάτων «iWork `09».

Το ωραίο όμως είναι ότι βρίσκεται μέσα στην σουίτα, αλλά στην σουίτα που μπορούν οι χρήστες να βρουν και να κατεβάσουν πειρατικά, όχι την επίσημη από την σελίδα της Apple (http://www.apple.com/). Δυστυχώς για αυτούς ο ιός που κληρονόμησαν μαζί με την παράνομη πράξη τους (για όσους δεν το γνωρίζουν παρανομία είναι να κατεβάζουμε πειρατευμένο λογισμικό, άσχετα αν είναι τσάμπα και μας συμφέρει οικονομικά), είναι εξαιρετικά «δυνατός» και δεν μπορεί το Mac OS X να γιατρευτεί με καμία απολύτως ενέργεια από μεριάς του απλού χρήστη (ενδεχομένως και του σκληροπυρηνικού), καθώς χρειάζεται ολοκληρωτικό format ο Mac (που συνεπάγεται σβήσιμο των αρχείων στον σκληρό που υπάρχει το OS, μιας και του κάνουμε format), επίσης αν έχουμε περαιτέρω δίσκους πρέπει και σε εκείνους να κάνουμε format (άρα περίπατο τα αρχεία και από εκεί μέσα). Κοινώς σβήσιμο τα πάντα και πάλι από την αρχή. Για όσους δεν έχουν την «πολυτέλεια» να χάσουν τα αρχεία τους, μόνο μια και μοναδική (ως την στιγμή που γραφόταν το παρόν) λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα antivirus.

Η εταιρεία που ανακάλυψε τον δούρειο ίππο ονομάζεται Intego, με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της: http://www.intego.com/news/ism0901.asp, όπου επεξηγεί τι ακριβώς κακό κάνει στο Mac OS X, αυτός ο ιός. Επίσης ιστοσελίδες που περιγράφουν τα «συμπτώματα» και τις παρενέργειες του ιού είναι οι: http://www.macworld.com/article/138380/iworktrojan.html και http://i.gizmodo.com/5137161/torrented-copies-of-iwork-09-come-laced-with-a-nasty-os-x-trojan . Η λύση του antivirus που αναφέραμε πιο πάνω για όσους δεν θέλουν να κάνουν format με την επικείμενη ολοκληρωτική απώλεια των αρχείων τους, ακούει στο όνομα Intego VirusBarrier X5 με κόστος 72 ευρώ για μία άδεια χρήσης: http://www.intego.com/virusbarrier/home.asp. Τσάμπα πειρατεία μεν, πληρώνουμε για antivirus μετά δε.


Πηγή:zougla.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
Μόνο από την LG εγγύηση 0 Pixel για τις οθόνες H/Y 22'', 23'' & 24''
Η LG Electronics, καινοτομεί για μια ακόμη φορά και δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel για οθόνες H/Y 22'', 23'' & 24''.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» εγγύησης 0 Pixel και on-site 3 ετών που μέχρι σήμερα ίσχυε για όλες τις οθόνες LG 17'', 19'' και 20'' και που πλεον επεκτείνεται και για τις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών 22'', 23'' και 24''.

Η εγγύηση 0 Pixel περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της οθόνης ακόμα και για ένα μόλις καμένο pixel. Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό εγγύησης που μόνο η LG Electronics παρέχει, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξιοπιστία των προϊόντων της και τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές.

Οι οθόνες της LG συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία και το σχεδιασμό, με κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη ποιότητα εικόνας, έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις παγκοσμίως. Η LG που αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας, καινοτομεί για μια ακόμη φορά με τη μεγάλη αυτή προσφορά, ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην αγορά.

Η εγγύηση 0 Pixel για τις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών ισχύει για όσες συσκευές αγοράστηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2009.


Πηγή:zougla.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
Sony Vaio P...Η μεγάλη κυρία εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των Netbook
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ξεκινήσει μια νέα μόδα, η οποία αναδύθηκε μέσα από τις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή αλλά και από την ανάγκη των εταιρειών να δημιουργήσουν ένα νέο πεδίο προσφοράς προϊόντων, μιας και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές έχουν αρχίσει να παίρνουν αρνητική τροχιά εν αντιθέσει με τους φορητούς - που ολοένα και κερδίζουν τις προτιμήσεις των χρηστών, με κύρια πειστήρια τη φορητότητά τους και την ασύρματη επικοινωνία με το Διαδίκτυο.

Βέβαια όπως αρκετοί χρήστες θα έχουν διαπιστώσει πολύ ωραία τα laptop, όμως η μεταφορά τους είναι ναι μεν εφικτή αλλά όχι και εύκολη δεδομένου ότι ένας φορητός με 17 ιντσών οθόνη έχει ένα βάρος και όγκο που κουράζει μετά από χρήση και μεταφορά όλη την εργάσιμη μέρα.

Επίσης κατά το ελληνικό σπορ - καφεποσία σε μαγαζιά μετά παρέας - αρκετοί θέλουν να σερφάρουν στο Internet, να χρησιμοποιούν το email τους, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (πχ MySpace, Facebook), όμως ένα laptop 17 ιντσών πάνω στο τραπέζι της παρέας δεν είναι και ό,τι πιο εύχρηστο, χώρια που ελλοχεύουν κίνδυνοι για το μηχάνημα (νερό, καφές και λοιπά υγρά δεν είναι φίλοι των μικροτσιπ).

Έτσι φτάσαμε στα λεγόμενα Netbook, μικρά μηχανάκια με οθόνες που κυμαίνονται από 8 έως και 10-11 ίντσες και σχετικά αδύναμη υπολογιστική ισχύ, μιας και δεν τη χρειάζονται, αφού προορίζονται για χρήση Internet, άντε και μερικές απλές δουλειές όπως κείμενα, αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο (εντάξει όχι και Full High Definition). Πλέον υπάρχουν αρκετά και διαφορετικά μοντέλα, από αρκετές εταιρείες, ενώ η μόδα τους τελευταίους 5 μήνες έχει φτάσει και στη χώρα μας.

Εδώ και καιρό εφημολογείτο η είσοδος της Sony στην νέα αυτή αγορά, αλλά όλο ακούγαμε και τίποτα δεν βλέπαμε. Τελικά η Sony παρουσίασε το δικό της μηχανάκι που το χαρακτηρίζει «Lifestyle PC» αντί Netbook και μπορούμε να πούμε ότι άξιζε η αναμονή. Το όνομα αυτού Sony Vaio P. Ανάμεσα στις ανταγωνιστικές προτάσεις ξεχωρίζει απευθείας, με την ιδιαίτερη elegant αισθητική του (ε, τι περιμένατε; Sony είναι αυτή), σχεδιασμό εργονομικότατο και φυσικά?.αυτή που κλέβει καρδιές δεν είναι άλλη από την οθόνη: 8 ιντσών (μην βιαστείτε να τη χαρακτηρίσετε μικρή και δυσανάγνωστη) με ανάλυση 1600x768 γραμμές!

Τέτοια αξιοπρεπέστατη ανάλυση που δεν υπάρχει από τον ανταγωνισμό στις ίδιες ίντσες οθόνης, δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει σελίδες στο Διαδίκτυο αλλά και να χειρίζεται τις εφαρμογές του με χαρακτηριστική άνεση, ακριβώς λόγω του ότι μεγαλύτερη ανάλυση = περισσότερος «χώρος» στην επιφάνεια εργασίας. Παράλληλα η οθόνη έχει την τεχνολογία X-Black της Sony, που υπόσχεται απαράμιλλης ποιότητας εικόνες, χρώματα και κίνηση, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός προέρχεται από LED ? κάτι που οι σύγχρονες τηλεοράσεις HDTV διαθέτουν (και οι υπολογιστές Apple Mac).

Εν συνεχεία, το Vaio P επικοινωνεί με τον «έξω κόσμο» μέσω ασύρματου δικτύου Wi-Fi αλλά και μέσω 3G, όπερ εστί όπου και να βρίσκεστε το Internet είναι στα δάχτυλά σας. Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows Vista Home ή Premium ανάλογα το μοντέλο Vaio P που επιλέξετε. Εδώ να αναφέρουμε ότι υπάρχουν τρία μοντέλα (VGN-P530H, VGN-P588E, VGN-P598E) που διαφέρουν μόνο στον τύπο και τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου: το P530H διαθέτει έναν κλασσικό σκληρό δίσκο των 60GB, ενώ το P588E και P598E διαθέτουν σκληρό δίσκο χωρίς μηχανικά μέρη (SSD ? Sold State Disk) στα 64GB και 128GB αντίστοιχα, που σημαίνει χωρίς μηχανικά μέρη ένας σκληρός καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, άρα το μηχανάκι μας έχει περισσότερη ώρα λειτουργίας μέχρι να ζητήσει φόρτιση. Τέλος να αναφέρουμε ότι το Vaio P πλαισιώνεται από 2GB μνήμης RAM (παραπάνω από υπέρ-αρκετά για τη χρήση που προορίζεται), Bluetooth 2.1 (για ακουστικά, mouse, κλπ), ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο, πλήρες πληκτρολόγιο 82 πλήκτρων, δύο θύρες USB 2.0, θύρα για ακουστικά και μια θύρα για όσους θέλουν να συνδέσουν το Vaio P με μια εξωτερική οθόνη με μέγιστη ανάλυση 1600x1200 (ανάλυση που καλύπτει ακόμα και οθόνη 21 ιντσών!). Με όλα αυτά και βάρος μόνο 635 γραμμάρια, το Sony Vaio P είναι μια ελκυστικότατη επιλογή. Διάθεση από το Φεβρουάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sonystyle.com/


Πηγή:zougla.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
Ο πρώτος σκληρός δίσκος που σπάει το φράγμα των 2 ολόκληρων Terabyte
Είναι λογικό οι περισσότεροι αναγνώστες να μην γνωρίζουν τον όρο «Terabyte», αφού ακόμα δεν έχει αρχίσει να διαδίδεται, δεδομένου ότι οι πρώτοι σκληροί δίσκοι του 1 TB μόλις είναι ακόμα φρέσκοι στην αγορά. Έτσι λοιπόν θεωρούμε ότι πρέπει να αποσαφηνίσουμε λίγο το τοπίο: το byte είναι (μεταξύ άλλων) η μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιούμε για να αντιλαμβανόμαστε τη χωρητικότητα των σκληρών δίσκων. Όπως όλες οι μονάδες μέτρησης έχει τα πολλαπλάσιά της, πχ το μέτρο (m) x 1000, γίνεται χιλιόμετρο (Km) κοκ. Έτσι και το 1byte x 1000 γίνεται Kilobyte (KB), αντίστοιχα το 1ΚΒ x 1000 ισούται με 1 Megabyte (MB), εν συνεχεία 1ΜΒ x 1000 = 1 Gigabyte και τέλος φτάσαμε στο 1GB x 1000 = 1 Terabyte.

Ο νέος σκληρός δίσκος από την εταιρεία Western Digital έφτασε το ψυχολογικό όριο των 2TB! Για να αντιληφθούμε καλύτερα για το τι εστί «2TB», ας αναφέρουμε μερικά νούμερα βγαλμένα από την καθημερινότητά μας. Σε αυτόν το σκληρό δίσκο χωρούν περίπου 500.000 μουσικά κομμάτια MP3 (θεωρώντας 4 MB το κομμάτι). Αν είστε σινεφίλ και ασχολείστε με το «σπορ» του κατεβάζειν ταινίες από το Διαδίκτυο, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι σε 2TB χωρούν περί τις 2.855 ταινίες (έχοντας ως γνώμονα 700ΜΒ μέγεθος ανά ταινία). Εν τούτοις αν σας αρέσει η νέα μόδα των ταινιών High Definition (επίσης από το Διαδίκτυο) που είναι σε μέγεθος τεράστιες - ήτοι 8GB και παραπάνω, στον Western Digital χωρούν γύρω στις 250 ταινίες.

Και για τους ευαισθητοποιημένους οικολογικά ανάμεσά μας, να αναφέρουμε ότι Caviar Green 2000GB WD20EADS (όπως είναι η πλήρης ονομασία του), λειτουργεί στις 7.200 στροφές ανά λεπτό και όταν «αντιληφθεί» ότι δεν υπάρχει φόρτο εργασίας, πέφτει στις 5.400 στροφές. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια, λιγότερες στροφές, σημαίνει λιγότερη απαίτηση του σκληρού για ρεύμα (ενέργεια). Εντάξει μην φανταστείτε ότι θα μειωθεί και ο λογαριασμός της ΔΕΗ, απλά ο νέος σας σκληρός δίσκος των 2TB είναι περισσότερο «πράσινος» από τους υπόλοιπους, που είναι και μικρότερης χωρητικότητας. Για τους λάτρεις των τεχνικών χαρακτηριστικών ο σκληρός έχει προσωρινή μνήμη (αγγλιστί «cache») στα 32ΜΒ και χρόνο αναζήτησης (seek time) στα 8.9 millisecond. Για όλους τους υπολοίπους δύο στοιχεία τους ενδιαφέρουν: ένα είναι η χωρητικότητα των 2 Terabyte και δύο η τιμή του, που αναμένεται στα 170 με 180 περίπου ευρώ. Καλές αποθηκεύσεις.


Πηγή:zougla.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
MacWorld 09: Οι ανακοινώσεις
Η τελευταία ομιλία της Apple σε MacWorld (η εταιρία δήλωσε πως σταματάει να λαμβάνει μέρος στην έκθεση) είχε την ιδιαιτερότητα πως δεν χαρακτηριζόταν από το επιβλητικό ύφος του Steve Jobs και όπως ήταν λογικό, δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όπως συνέβαινε μέχρι πέρσι. Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις είχαν να κάνουν με τα iWork, iLife και MacBook Pro, ενώ από software κατάφερε να ξεχωρίσει η μείωση τιμών για το iTunes.

Πέραν των αρκετών βελτιώσεων που ανακοινώθηκαν για τα δύο δημοφιλή προγράμματα της εταιρίας (iLife και iWork), αξίζει να σταθούμε στο νέο 17-ιντσών MacBook Pro που έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Στα βασικά του χαρακτηριστικά είναι το γυάλινο trackpad, το Mini-Display port, η δυνατότητα εγκατάστασης έως και 8GB μνήμης και ο 320GB σκληρός δίσκος. Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του νέου προϊόντος είναι αν μη τι άλλο, οι 8 ώρες προσφερόμενης λειτουργίας, που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Η οθόνη του μπορεί να προβάλει μέχρι και 1920x1080 ανάλυση, είναι οπίσθιου φωτισμού και προσφέρει contrast ration που φτάνει το 700:1. Από τον Απρίλιο, τέλος, θα λάβουν χώρα και οι αλλαγές στο iTunes, όπου πλέον οι χρεώσεις χωρίζονται σε τρία επίπεδα. Τα πιο φθηνά κομμάτια θα κοστίζουν 0,59 λίρες, οι μεσαία κατηγορία θα τιμάται προς 0,79 λίρες, ενώ τα πιο ακριβά θα φτάνουν τις 0.99 λίρες. Μάλιστα, στο τέλος του τρέχοντος τριμήνου, τα DRM-free κομμάτια του iTunes αναμένεται να φτάσουν τα 10 εκατομμύρια, με τους χρήστες να μπορούν να «ξεκλειδώσουν» τα αρχεία τους με DRM με την καταβολή ενός αντιτίμου που φτάνει τις 20 πένες. Τέλος, οι κάτοχοι iPhone 3G θα μπορούν να κατεβάζουν πλέον μουσική και μέσω του 3G δικτύου τους.


Παύλος Παπαπαύλου

Πηγή:cosmo.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
Νέο ανανεωμένο Windows Live από τη Microsoft
Η Microsoft ανακοίνωσε την παρουσίαση της επόμενης γενιάς του Windows Live, της ολοκληρωμένης ομάδας διαδικτυακών υπηρεσιών, με την οποία η επικοινωνία στο διαδίκτυο γίνεται ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Το νέο Windows Live είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση www.windowslive.com.

Το ανανεωμένο Windows Live προσφέρει στο χρήστη ενισχυμένες υπηρεσίες για κοινή χρήση φωτογραφιών, αποστολή και λήψη e-mail και άμεσων μηνυμάτων, καθώς και τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες ιστοσελίδες. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης το Windows Live Essentials, ένα σύνολο εφαρμογών που μπορεί κανείς να αποκτήσει δωρεάν και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία εργασίας σε Windows, καθώς επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει εύκολα και γρήγορα αρχεία που μπορεί να βρίσκονται διασκορπισμένα στον Η/Υ, στο κινητό και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Οι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους φίλους τους και για να δημιουργούν αρχεία, τα οποία θα μπορούν να μοιράζονται μέσω πολλών διαφορετικών τόπων στο διαδίκτυο. Η Microsoft προκειμένου να διευκολύνει τους περισσότερους από 460 εκατομμύρια χρήστες του Windows Live παγκοσμίως (συμπεριλαμβανομένων 191 εκατομμυρίων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική - EMEA), συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες όπως οι Flickr, LinkedIn Corp., Pandora Media Inc., Photobucket Inc., Twitter, WordPress και Yelp Inc. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η ενσωμάτωση όλων των δραστηριοτήτων του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αναπτύσσονται σε άλλες ιστοσελίδες, στο Windows Live μέσα από ένα νέο προφίλ και από την υπηρεσία «Τι Νέο Yπάρχει». Το νέο Windows Live παρέχει επίσης μια κεντρική υπηρεσία για την οργάνωση και τη διαχείριση πληροφοριών.

Εκτός από τη συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του διαδικτύου, η Microsoft ανακοίνωσε μια συμμαχία με την HP για την προσφορά των υπηρεσιών του Windows Live σε περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο. Η HP, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στις λύσεις εκτύπωσης, από το επόμενο έτος, θα διανείμει το Windows Live Photo Gallery, την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και εκτύπωσης φωτογραφιών, μαζί με τους εκτυπωτές της, των σειρών Photosmart και Deskjet.


Παύλος Παπαπαύλου

Πηγή:cosmo.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
Προηγούμενα 6 θέματαΕμφάνιση θεμάτων 7 - 12 από συνολικά 35 θέματαΕπόμενα 6 θέματα
 
Κεντρική | Στατιστικά | Add Station | Προβολή | Streaming | Επικοινωνία | Site Map | English |

© 2008 Web Development by DATAGEN No part of this site may be reproduced in any form without the prior permission of the publisher