24radio

Κατηγοριες
Cinema
Κινηματογραφικά Νέα
Οι Ταινίες της Εβδομάδας
Lifestyle
Auto - Moto
Celebrities
Ταξίδια
Media
Εφημερίδες
Ραδιόφωνο
Τηλεόραση
Αθλητικά
Formula 1
Βόλεϊ
Διάφορα
Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο
Στίβος
Στοίχημα
Τέννις
Επικαιρότητα
Ελλάδα
Κόσμος
Παράξενα
Πολιτική
Χρήμα
Μουσική
UK Top 40
US Top 40
Διεθνές Ρεπερτόριο
Ελληνικό Ρεπερτόριο
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Θέατρο
Τεχνολογία
Gadgets
Games
Internet
Κινητά
Υπολογιστές
 
Εισοδοσ
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Add Your Station!
Στατιστικά
Υπολογιστές
Φουντώνουν ξανά οι φήμες περί διάθεσης των Windows 7 το ερχόμενο Φθινόπωρο
Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, τα «Windows 7» είναι το επόμενο λειτουργικό σύστημα (αγγλιστί Operating System ? OS) της κυρίαρχης εταιρείας λογισμικού στον πλανήτη, της Microsoft, που φιλοδοξεί να γίνει ο βασικός πρωταγωνιστής στα PC μας για τα επόμενα χρόνια. Οι νέες λειτουργίες, υπηρεσίες και ευκολίες των νέων «παραθύρων» είναι πολλές, αρκετά υποσχόμενες, με σημαντικές βελτιώσεις σε ορισμένα νευραλγικά σημεία της οικογένειας των Windows.

Έτσι είναι λογικό οι χρήστες αλλά και η βιομηχανία να περιμένει πως και πως την έλευση του νέου OS, η οποία επίσημα έχει τοποθετηθεί από την ίδια την Microsoft τρία χρόνια μετά την παρουσίαση των Windows Vista τον Ιανουάριου του 2007, ήτοι αρχές 2010. Όμως οι φήμες στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Πρόσφατα ο Ray Chen, πρόεδρος της εταιρείας Compal, δήλωσε πως η Microsoft δύναται να διαθέσει τα Windows 7 από την 7η Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη δήλωση από τον κύριο Chen δεν πρέπει να την λάβουμε «ελαφρά» καθώς η εταιρεία Compal είναι κατασκευαστής συστημάτων για τις εταιρείες-κολοσσούς Acer και Hewlett-Packard, καθώς και άλλων μεγάλων εταιρειών. Εδώ να σημειώσουμε ότι με πρώτη την εταιρεία Dell, τις επόμενες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη εταιρειών PC, καταλαμβάνουν οι HP, Acer και Lenovo (πρώην ΙΒΜ).

Από την άλλη όμως έχουμε την κυρία Amelia Agrawal, εκπρόσωπο της Microsoft στην Σιγκαπούρη, κατά δήλωση της οποίας το 2010 παραμένει να είναι ο στόχος της εταιρείας για επίσημη διάθεση των Windows 7. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τι είχε πει και ο «πρώην κύριος Microsoft» (αν και κατά πόσο «πρώην» είναι, αυτό είναι συζητήσιμο) o Bill Gates τον Απρίλιο του 2008, συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι τα επόμενα «παράθυρα» θα εμφανιστούν σε ένα περίπου χρόνο.

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι τα Windows Vista όχι μόνο κατά γενική ομολογία δεν πάνε καλά, δηλαδή δεν έχουν αποδοχή ούτε από τους χρήστες ούτε από τις εταιρείες, αλλά ακόμα και ο Νο1 στην Microsoft Στηβ Μπάλμερ, παραδέχτηκε ότι «?το ενδιαφέρον από χρήστες και εταιρείες φθίνει, μια τάση που θα συνεχιστεί», τότε καταλαβαίνουμε ότι ο ισχυρισμός του Ray Chen της Compal, για διάθεση των Windows 7 στις 7 Σεπτεμβρίου 2009, είναι λίαν βάσιμος. Επίσης μια άλλη προσωπικότητα, ο Bill Veghte, Senior Vice President στην ομάδα των Windows, επίσης τον Οκτώβριο του 2008 είχε δηλώσει ότι τα επόμενα «παράθυρα» θα έρθουν σε ένα χρόνο, συμπίπτοντας δηλαδή με το χρονικό πλαίσιο του Ray Chen.

Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι τα νέα Windows 7, θα κάνουν την πολυ-αναμενόμενη εμφάνισή τους στις 7 Σεπτεμβρίου 2009, καθώς ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Microsoft δεν είναι κανένας άλλος, παρά μόνο ο καλύτερος εαυτός της και μέχρι σήμερα αυτός υλοποιείται στον υπολογιστή μας μόνο μέσω των Windows XP, όπως έχει φανεί έμπρακτα άλλωστε και από την αδιαφορία του συνόλου των χρηστών και εταιρειών προς τα Windows Vista.


Πηγή:zougla.gr
Περισσότερα από Τεχνολογία >> Υπολογιστές
 
 
Κεντρική | Στατιστικά | Add Station | Προβολή | Streaming | Επικοινωνία | Site Map | English |

© 2008 Web Development by DATAGEN No part of this site may be reproduced in any form without the prior permission of the publisher